Om boligerne

Der er i alt 159 andelslejligheder i AB Stubmøllegården. Da bygningerne blev opført bestod den af - med ganske få undtagelser - étværelses og toværelses lejligheder. Gennem årene er nogle af lejlighederne blevet lagt sammen i forskellige kombinationer, men der fortsat flest 'ettere' og 'toere'. Der er altaner mod enten gård eller gade i langt de fleste lejligheder. Lejligheder i stueetagen har mulighed for etablering af trappe med direkte adgang til gården.

Etværelses lejligheder

Lejlighederne er fra 36 til 40 kvadratmeter. Der er i alt 37 etværelses lejligheder. Stort set alle lejligheder er indrettet med køkken til den ene side, kombineret bad og toilet i midten samt stor stue til den anden side.


På billedet ses en opgang med etværelses lejligheder på begge sider. I dette eksempel er køkken vendt mod gaden, og 'opholdsværelse' med altan vender mod gården.

 

Toværelses lejligheder

Lejlighederne er fra 51 til 57 kvadratmeter. Der er i alt 82 toværelses lejligheder. De fleste af lejlighederne er indrettet med køkken og mindre værelse til den ene side, kombineret bad og toilet i midten samt stor stue til den anden side.


På billedet ses en opgang med toværelses lejligheder på begge sider. I dette eksempel er køkken og lille værelse vendt mod gården, mens stuen vender mod gaden.

 

Større lejligheder

Resten af lejlighederne - i alt 40 - er fra 73 kvm og op. Det kan være sammenlægninger af to 'ettere' eller en 'etter' og en 'toer' eller mange andre kombinationer.

Særligt om tredje sal

Alle lejligheder på tredje sal har skråvægge. Taget er hovedrenoveret i 2014, og herunder er der udlagt betragtelige mængder isolering.

Kælderrum

Alle lejligheder har tilknyttet et opbevaringsrum i kælderen.